Wie zijn wij?

Pro Actief Incasso is een organisatie welke bekend staat om zijn innovatieve incassoaanpak. Wij zijn gevestigd in Tilburg en bestaat uit een team van ervaren en gedreven medewerkers. Pro Actief Incasso adviseert opdrachtgevers en neemt debiteurenvraagstukken uithanden door tijdelijk specialisten op locatie in te zetten of processen geheel of gedeeltelijk over te nemen. Daarbij gaan we ver. Door inlevingsvermogen, betrokkenheid en onze ambities voortdurend bij te stellen, zorgen we ervoor dat we meer uit elke opdracht halen. Of het nu gaat om minnelijke of juridische incasso of het aankopen van vorderingen, wij leggen de lat voor onszelf hoog. Dat kunnen we doen omdat we zonder uitzondering werken met gedreven professionals. Mensen met hart voor de zaak. Uw zaak. Onze zaak.  De wereld verandert voortdurend. Door mee te bewegen en verder te kijken, maar ook door rekening te houden met de menselijke kant van vraagstukken zijn we in staat ons te onderscheiden. We denken in totaaloplossingen waardoor we structurele resultaatverbeteringen realiseren. Dat doen we elke dag weer met hart en ziel.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Pro Actief Incasso ontplooit, naast incasso werkzaamheden, ook op andere juridische gebieden activiteiten, met name op rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn.

Verder verzorgen wij verhaal onderzoeken met betrekking tot ondernemingen en particulieren en staan wij onze cliënten met raad en daad bij in juridische geschillen en gerechtelijke procedures.

Door volledige openheid van zaken te geven en het gebruik van vaste zaakbehandelaars is het mogelijk om zeer klantvriendelijk en servicegericht te werken. U behoud uw geld en een goede relatie met uw debiteur.

Kwaliteitswaarborgen
Pro Actief Incasso stemt haar werkzaamheden zoveel mogelijk af op de wensen van haar cliënten. Ons kantoor kent geen wachttijden en in de meeste gevallen zullen wij nog dezelfde dag voor u aan het werk.

Heeft u interesse? Laat u dan nu informeren door een van onze accountmanagers of vraag vandaag nog onze documentatie aan!

 

Direct uw rekeningen indienen