Voor zzp-er

Heeft u onbetaalde facturen?
U bent een zzp-er en heeft een onbetaalde facturen. U kent het wel. “ De opdracht is klaar, uw opdrachtgever is blij. Zo blij dat hij zelf vergeet om u op tijd te betalen. U belt en stuurt herinnering. Toch blijft de betaling uit. Laat ons die zorgen van u overnemen. Pro Actief Incasso zal op een professionele wijze uw vordering incasseren. Aarzel niet, dien gratis uw vordering in op de daartoe aangegeven button.

Heeft u een geschil met een opdrachtgever of schuldeiser?
De opdracht is klaar, maar uw klant wil niet betalen omdat hij vindt dat hij niet tevreden is over uw werkzaamheden. Vanuit uw kant heeft u juist alles gedaan om uw klant tevreden te stellen. Toch blijft uw klant weigeren om te betalen. U bent ten einde raad. Pro Actief Incasso kan uw probleem over nemen en uw belangen behartigen. Wij zullen na overleg met u tot een voor beide partijen acceptabele oplossing komen. U bent er zeker van dat voor u een maximaal resultaat behaald zal worden. Meer weten? stel uw vraag, leg uw probleem voor of maak online een afspraak op de daartoe aangegeven button.

Tarieven:
Als uw facturen in de minnelijke fase worden geïncasseerd ontvangt u het bedrag van uw facturen en komen de incassokosten en rente ons als vergoeding toe. Voor meer informatie kunt u hier ” No Cure No Pay ”   downloaden.

 

 

Direct uw rekeningen indienen