Pre-incasso

Pré-incasso
Met onze pre-incasso diensten informeert u uw debiteur tijdig over de consequenties van het niet betalen van uw rekeningen.

U kunt keuzes maken uit:

  • Pro Actief Incasso stempel;
  • Waarschuwingsbanner;
  • Informatietekst;
  • Laatste aanmaningen brief van Pro Actief Incasso.

Pro Actief Incasso stempelOpenstaande facturen geven wij uit handen aan Pro Actief Incasso
U kunt de stempel standaard gebruiken op uw facturen bij trage betalers en alleen op herinneringen voor de klanten die doorgaans op tijd betalen. Wij raden u aan op aanmaningen altijd gebruik te maken van Pro Actief Incasso stempel. Zo geeft u aan dat u uw debiteurenbeheer goed voor elkaar heeft en tevens gebruik maakt van een deskundige incassopartner. Een vriendelijke maar duidelijke hint naar uw klanten.
De incasso stempel kost u slechts € 19,95 (exclusief btw, inclusief  verzendkosten). Ook als u nog geen klant van ons bent, kunt u de incasso stempel bestellen. Voorkomen is immers beter dan genezen. Neem contact met ons op om onze incasso stempel te verkrijgen. U zult zien dat het werkt!

 

WaarschuwingsbannerWij werken samen met Pro Actief Incasso
Met de waarschuwing banner van Pro Actief Incasso laat u zien dat u serieus omgaat met niet betalende klanten.

 

Laatste aanmaningsbrief
U kunt voordat u een vordering ter incasso geeft, besluiten om gebruik te maken van onze laatste aanmaningsbrief. Uw debiteur wordt vanuit uw naam, maar op ons briefpapier een sommatie gestuurd. De betaling geschiedt op uw rekening. In de brief berichten wij uw debiteur dat u ons verzocht heeft en de mogelijkheid geeft binnen 14 dagen tot betaling over te gaan, zonder de buitengerechtelijke kosten en wettelijke rente in rekening te brengen. Is uw debiteur een particulier, dan is het versturen van deze brief zelfs wettelijk verplicht binnen een incassotraject.

80% van onze laatste aanmaningsbrieven leidt tot betaling. Een laatste aanmaning per brief van een incassobureau laat de debiteur weten dat het nu menens is. U kunt al besluiten een laatste aanmaningsbrief door ons te laten verzenden als u een herinnering heeft verzonden waarvan de betalingstermijn vervallen is. Een voordeel van deze laatste aanmaning is dat de werkbare relatie met uw klant blijft. Een ander voordeel is dat middels onze brief wij uw debiteur op de juiste wijze juridisch in gebreke stellen. Indien de laatste aanmaningsbrief niet tot het gewenste resultaat leidt, dan kunnen wij de aanmaning eenvoudig omzetten naar onze gratis incasso procedure. Wilt u weten hoe dat voor uw onderneming werkt? Bel: 013-88 93 930.