Particulieren en zzp-er

Heeft u geld uitgeleend aan een kennis, familie of een ander?
Een kennis of vriend(in) vraagt u om hem of haar tijdelijk te helpen met een kleine bedrag. Omdat u twijfelt, leent u op voorwaarde, dat de lening binnen een korte termijn terugbetaald moet worden. Helaas komt uw kennis, familie of vriend(in) de afspraken niet na. Wij weten hoe we dit soort zaken moeten aanpakken. Aarzel niet en stel uw vraag op de daartoe aangegeven button. Direct contact.

Verhuurd u als Particulier een woonruimte?
U bent een particuliere verhuurder. U huurt kamers of grote woonruimte aan mensen. Voor u is de huur een leuke aanvulling op uw maandinkomen, maar niet als er niet betaald wordt. Wij weten hoe we dit soort zaken aan moeten pakken. Aarzel niet en stel uw vraag op de daartoe aangegeven button. Direct contact.

Heeft u onbetaalde facturen?
U bent een zzp-er en heeft een onbetaalde facturen. U kent het wel. “ De opdracht is klaar, uw opdrachtgever is blij. Zo blij dat hij zelf vergeet om u op tijd te betalen. U belt en stuurt herinnering. Toch blijft de betaling uit. Laat ons die zorgen van u overnemen. Pro Actief Incasso zal op een professionele wijze uw vordering incasseren. Aarzel niet, dien gratis uw vordering in op de daartoe aangegeven button.

Heeft u een geschil met een opdrachtgever of schuldeiser?
De opdracht is klaar, maar uw klant wil niet betalen omdat hij vindt dat hij niet tevreden is over uw werkzaamheden. Vanuit uw kant heeft u juist alles gedaan om uw klant tevreden te stellen. Toch blijft uw klant weigeren om te betalen. U bent ten einde raad. Pro Actief Incasso kan uw probleem over nemen en uw belangen behartigen. Wij zullen na overleg met u tot een voor beide partijen acceptabele oplossing komen. U bent er zeker van dat voor u een maximaal resultaat behaald zal worden. Meer weten? stel uw vraag, leg uw probleem voor of maak online een afspraak op de daartoe aangegeven button.