Huurincasso

Pro Actief Incasso verleent verhuurders diensten op het gebied van huurincasso en ontbinding van huurovereenkomst. Huurincasso is een aparte tak, waarbij een specifieke kennis en manier van aanpak is vereist. We zorgen voor grip op het huurincassoproces met als gevolg een betere liquiditeit, lagere rentelasten, minder afschrijvingen en een hogere klanttevredenheid. Onze drijfveer daarbij is een hoger sociaal en financieel rendement te bereiken bij de huurders. Dit zorgt er ook voor dat huurders aan hun verplichtingen voldoen en dat is wel zo eerlijk.

Wij incasseren huurachterstanden voor zowel de particuliere als de bedrijfsmatige verhuurder. Als huurrechtspecialist zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van huurrecht. Of het nu gaat om woonruimte of bedrijfsruimte, Pro Actief Incasso adviseert u graag.

Commercieel belang veiligstellen
Wij houden ons strikt aan alle regels en richtlijnen, maar wij treden wel heel duidelijk en doortastend op naar uw debiteuren. Wij zetten ons voor de volle honderd procent in om uw huurder tot betalen aan te zetten, zodat uw panden niet onnodig leeg komen te staan.

Verbeteren van uw cashflow
De markt van vastgoedbeleggers is continu in beweging. Beleggers zoeken voortdurend naar kwaliteitsborging en grotere kostenefficiency. Gaat het economisch slecht, dan worden bovendien de risico’s van vastgoedinvesteringen heroverwogen. Dat beïnvloedt weer de mate waarin met vreemd vermogen wordt geïnvesteerd. Uw focus ligt dan ook op het verbeteren van uw cashflow. Hierin kunnen wij u, dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring binnen uw sector, uitstekend ondersteunen met een breed pakket aan diensten.

Wanneer u snel en eenvoudig gebruik wenst te maken van onze huurincassodienst, verzoeken wij u onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij zullen uw incasso opdracht op basis van het No Cure No Pay-Principe in behandeling nemen.

[form form-7]