Algemene Voorwaarden op maat

Vaak onderschatten veel ondernemers het belang van goede algemene voorwaarden. Algemene voorwaarden zijn standaardregels die van toepassing worden verklaard op de overeenkomsten die u sluit. De algemene voorwaarden geven uw klanten duidelijkheid over de condities waaronder u verkoopt, inkoopt, levert en betaalt. Door te besparen in de basis van uw onderneming is de kans groot dat u zult aanlopen tegen juridische problemen en de daarbij horende hoge kosten.

Het is belangrijk dat de algemene voorwaarden bij uw onderneming passen. Door hierin te investeren verzekert u uw onderneming van stabiliteit en voorkomt u eventuele juridische geschillen. Pro Actief Incasso kan u helpen de algemene voorwaarden toepasbaar te maken voor uw bedrijf en webwinkels.  Voor een vaste prijs worden algemene voorwaarden op maat voor u samengesteld.

Wat kunt u van Pro Actief Incasso verwachten

  • Pro Actief Incasso levert algemene voorwaarden op maat;
  • Pro Actief Incasso adviseert u hoe de  algemene voorwaarden te hanteren;
  • Pro Actief Incasso neemt geen onredelijke bepalingen op.

Voor iedereen die dat wenst, zal Pro Actief Incasso uw algemene voorwaarden bij de Kamer van Koophandel deponeren. Hierdoor kan er een afschrift van uw algemene voorwaarden worden opgevraagd. Pro Actief Incasso neemt graag  de zorg van het deponeren van uw algemene voorwaarden uit handen.

Tip: Vanwege wijzigingen in wetgeving en/of uw bedrijfsactiviteiten is het verstandig om uw algemene voorwaarden regelmatig te toetsen.